حال زمان تعریف کالاها فرا رسیده است . اکنون ما باید کلیه اقلام موجود در انبار خود را در نرم افزار تعریف نماییم .با انتخاب گزینه تعریف کالا این پنجره باز می شود .
باید یادآوری کنیم سیستم به طور اتوماتیک یک کد برای هر کالا در نظر می گیرد و این گزینه برای تعریف کدهای دلخواه است .
-
در قسمت نوع کالا از بین انواع ارائه شده متناسب با نوع کالا یکی را انتخاب می کنیم .
فروشی برای کالاهایی استفاده می شوندکه خرید و فروش می شوند .
خدمات برای خدماتی ارائه می شوند که توسط ما انجام می شود . برای مثال نصب ، راه اندازی و تعمیر از انواع کالاهای خدماتی هستند .
سایر موارد جهت سیستم تولید استفاده می شود که در بخش آموزش تولید توضیحات کاملی در مورد آنها ارائه شده است .
این آیتم صرفا جهت اطلاع به مشتریان است و در زمان ثبت فاکتور هیچ کاربردی ندارد .
-
در قسمت نحوه پرداخت می توانیم شرایط تسویه کالا (مدت زمان تسویه) را وارد کنیم .
-
قسمت توضیحات نیز اگر توضیحاتی در مورد کالا داشته باشیم می توانیم ارائه نماییم .
همانطور که قبلا هم گفتیم برای هر کالا می توانیم تا پنج قیمت متفاوت در نظر بگیریم . برای مثال قیمت دوم را قیمت عمده نقدی ، قیمت سوم را قیمت عمده چکی ،قیمت چهارم را قیمت همکار در نظر می گیریم و قیمت پنجم را رها می کنیم .
جهت نام گذاری قیمت ها از منوی تنطیمات/تنطیمات کلی گزینه شخصی سازی استفاده می کنیم .
-
در قسمت وزن جزء وزن هر عدد از کالا را وارد می کنیم . توجه داشته باشید که وزن را برای همه کالاها یا به گرم و یا به کیلوگرم وارد کنید .
با استفاده از آیتم وزن در انتهای هر فاکتور ، شما می توانید وزن کل آن فاکتور را مشاهده و در فاکتور چاپ کنید . همچنین می توانید وزن کل یک حواله ( مجموع چندین فاکتور) را جهت بارگیری داشته باشید .
-
درصد تخفیف کالا جهت ارائه تخفیف بصورت مجزا بر روی هر ردیف فاکتور استفاده می شود . لازم به ذکر است که اگر درصد تخفیف را در هنگام تعریف کالا وارد نکنیم در هنگام ثبت فاکتور نیز می توانیم این درصد تخفیف را بر روی هر ردیف فاکتور اعمال کنیم .
-
همانطور که در هنگام تعریف بازاریاب گفته شد در نرم افزار پارسیان علاوه بر امکان تعریف درصد بازاریابی برای هر بازاریاب ، بر روی هر کالا نیز می توانیم درصد بازاریابی لحاظ نماییم . این درصد بازاریابی جهت تشویق بازاریابان برای فعالیت بیشتر بر روی گروهی از محصولات استفاده می شود .
-
در صورتی که کالاهای ما دارای شماره سریال باشند گزینه مربوطه را انتخاب می کنیم . با انتخاب این گزینه در زمان فروش و خرید این کالا حتما باید شماره سریال آن را وارد نماییم .
همچنین در گزارش انبار امکان مشاهده سریال های فروخته شده و سریال ها موجود از هر کالا را داریم .
-
چنانچه کالا شامل مالیات بر ارزش افزوده شود مقدار 9% (یا مقدار مصوب برای هر کالا ) را در قسمت مالیات بر ارزش افزوده وارد می کنیم .
-
در ادامه اگر کالاهای ما دارای رنگ و سایزهای مختلف باشند می توانیم رنگها و سایزهای آن کالا را تعریف کنیم .
با کلیک بر روی
کالای تعریف شده ذخیره می شود .
همانطور که قبلا هم گفته شد برای ثبت اطلاعات می توانیم از کلید ترکیبی Shift+Enter استفاده کنیم .
چنانچه بخواهیم کالای تعریف شده را تغییر داده یا حذف کنیم از گزارش ها / گزارش انبار / لیست کالاها با موجودی بر روی کالای مورد نظر راست کلیک کرده و با استفاده از دکمه تغییر مشخصات کالا یا حذف کالا ، کالای مورد نظر را تغییر می دهیم یا حذف می کنیم .