راهنما
×
لیست

8.1.1. انبارگردانی

یکی از آیتم های گزارش های انبار لیست انبار گردانی است .
 
 طور کلی تعیین مقدارموجودی کالا در پایان هردوره ومطابقت موجودی انبار با مقادیری که در سیستم نرم افزاری ثبت شده  است و در نهایت کنترل و اصلاح میزان اضافه و کسری موجودی کالا را  انبارگردانی میگویند.
بر طبق استانداردهای حسابداری لازم است دست کم  سالی یکبار در انبارهای شرکتهای صنعتی ، تولیدی، بازرگانی انبار گردانی انجام شود.با توجه به اهمیت و میزان و ابعاد  کالاها این زمان می تواند کوتاه تر هم شود.
هدف اصلی  از انبارگردانی، شمارش موجودی کالا برای حصول اطمینان از وجود کمی و کیفی و کنترل کالاها است.
معمولا شمارش موجودی انبار برای افزایش دقت و کاهش ضریب خطا، بصورت دوشمارشی انجام می پذیرد.
در این حالت شمارش موجودی برای بار دوم انجام می شود و اگر عدد حاصل از شمارش دوم با عدد شمارش اول برابر باشد، مقدار شمارش شده معتبر است و به عنوان موجودی صحیح اعلام می شود. اما در صورت وجود مغایرت بین دو شمارش، حالت سه شمارشی اتفاق می افتد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برای انجام انبارگردانی ، لیست انبار گردانی را باز می کنیم . پنجره زیر باز می شود .
8.1.1. انبارگردانی
گزارش را در حالت قابل تغییر قرار می دهیم و تعداد شمارش اول و دوم را در مقابل هر کالا وارد می کنیم . با توجه به تعدادی موجودی سیستم تعداد موجودی نهایی محاسبه می شود . در نهایت دکمه را فشار می دهیم . یک حواله کالا و رسید کالا جهت ورود کالاهای که در سیستم کمبود داریم و خروج کالاهایی که در انبار اضافه موجودی دارند ثبت می شود . فاکتورهای فوق بصورت امانی ثبت می شود و ثبت سند حسابداری به عهده کاربر است . برای این کاربر در لیست فاکتورها بر روی حواله و رسید راست کلیک کرده و دکمه ثبت قطعی را می زنیم .
جهت شمارش کالا می توانیم از بارکد و بارکدخوان نیز استفاده کنیم . کافی است که جعبه بارکد را انتخاب کنیم و بارکد کالاها را وارد می کنیم . تعداد شمارش کالاها بصورت اتوماتیک افزوده می شود . برای مشاهده تعداد شمارش کافی است دکمه بازخوانی اطلاعات را بفشاریم .