پس از اتمام مراحل ورود اطلاعات فاکتور نوبت به ثبت فاکتور می رسد. برای این منظور از منوهای بالای فاکتور قسمت ثبت فاکتور گزینه مورد نظرمان را انتخاب می کنیم.
چنانچه بخواهیم فاکتور بصورت اعتباری ( یا اصطلاحا نسیه ) در حساب فرد ثبت شود از گزینه به حساب استفاده می کنیم . در این حالت طرف حساب انتخاب شده در فاکتور بدهکار می شود .
در صورتیکه وجه فاکتور را نقدا دریافت کنیم از گزینه نقدی استفاده می کنیم. در این حالت صندوق بدهکار می شود .
برای ثبت فاکتور بصورت موقت از دکمه موقت استفاده می نماییم . فاکتور موقت در حقیقت همان پیش فاکتور است. با ثبت فاکتور به این صورت ، هیچ کالایی از انبار خارج نشده و هیچ وجهی نیز دریافت نمی شود.
گزینه امانی نیز برای صدور فاکتور بصورت امانی استفاده می شود . توجه داشته باشید که با فاکتور امانی کالا از انبار خارج می شود ، اما وجهی بابت آن دریافت نمی شود و دریافت وجه در زمان ثبت قطعی فاکتور انجام می شود.
در صورتی که خریدار مبلغ فاکتور را توسط کارتخوان پرداخت نماید دکمه حواله را انتخاب می کنیم تا مبلغ فاکتور به بانک واریز شود.
چنانچه بخواهیم می توانیم یک بانک به عنوان پیش فرض انتخاب کنیم تا فاکتورهای حواله بصورت اتوماتیک در این بانک ثبت شود . برای این منظور از منوی
در غیر اینصورت با انتخاب گزینه زمان ثبت هر فاکتور باید بانک پوز مورد نظر را نتخاب نماییم .
سند دلخواه : در این حالت مبلغ فاکتور به صورتهای مختلفی دریافت می شود . همانطور که می بینید مبلغ کل این فاکتور 10.000.000 ریال می باشد . حال
برای نمونه می خواهیم 2.000.000 از این مبلغ را بصورت نقدی ، 1.000.0000 حواله (کارت) به پوز بانک انصار ، 5.600.000 را طی یک فقره چک دریافت کنیم . حال می خواهیم مابقی مبلغ را به حساب شخص انتقال دهیم . برای این منظور کافی است بر روی قسمت اعتباری کلیک کنیم و کلید + یا کلید ترکیبی شیفت و + روی کیبورد را فشار دهیم تا نرم افزار مابقی مبلغ را محاسبه و به حساب شخص منتقل کند . در پایان دکمه ثبت سند را فشار می دهیم.
کلید (+) یا (Shift , + ) همیشه در سند وظیفه تراز کردن را به عهده دارد