راهنما
×
لیست

8.1.2. امکانات پنجره گزارش های انبار

همانطور که می دانید در نرم افزارهایی که از امکان ریبون استفاده می کنند گزینه های هر پنجره بر روی نوار ابزار (ریبون) بالای پنجره قرار می گیرد . در این قسمت به شرح امکانات پنجره گزارشات انبار می پردازیم .
 
حذف موقت : این دکمه جهت حذف موقت گزینه های انتخاب شده از گزارش استفاده می شود ، لازم به ذکر است که با بازخوانی اطلاعات یا بستن و باز کردن مجدد گزارش ، اطلاعات حذف شده مجددا به گزارش باز می گردند .
معکوس کردن انتخاب ها : این دکمه باعث می شود موارد انتخاب شده از حالت انتخاب خارج شده و آیتم های انتخاب نشده به حالت انتخاب درآیند .
لیست قابل تغییر : یکی از بهترین امکانات این پنجره است . با این امکان شما می توانید به جای تغییر تک تک کالاها با راست کلیک بصورت گروهی همه کالاها را در حالت تغییر قرار دهید . به عنوان مثال می خواهید قیمت همه کالاها را بصورت دستی تغییر دهید . با زدن این دکمه قیمت کالاها در حالت ویرایش قرار می گیرند .
مشاهده می کنید که ستون شرح کالا ، واحد ، قیمت و گروه 1و 2 در حالت ویرایش قرار گرفته اند . قیمت کالاها را ردیف به ردیف وارد می کنید و در نهایت با زدن دکمه اطلاعات ذخیره می شوند .
 
این چهار دکمه جهت تغییر گروهی قیمت کالاها بر اساس درصد یا مبلغ ثابت  نسبت به قیمت خرید یا فروش استفاده می شود . جهت استفاده از این امکانات ابتدا گزارش را با استفاده از دکمه در حالت ویرایش قرار می دهیم ، سپس ردیف های مد نظرمان را انتخاب می کنیم .
 
جهت انتخاب ردیف ها بصورت متوالی ابتدا اولین فاکتور را انتخاب می کنیم ، دکمShift را نگاه می داریم و سپس آخرین فاکتور را انتخاب می کنیم . برای انتخاب
فاکتورها بصورت غیرمتوالی دکمه  Ctrl را نگاه می داریم و سپس فاکتورها را انتخاب می کنیم . توجه داشته باشید که انتخاب را روی ستون قیمت انجام دهید . مانند مثال زیر که  ستون قیمت اول انتخاب شده است .
سپس با استفاده از دکمه مورد نظر مقدار افزایش را وارد می کنیم . در این مثال ما 20% به قیمت فروش می افزاییم .
سپس دکمه ذخیره تغییرات را می زنیم تا تغییرات اعمال شوند .
 
کپی در حافظه : با زدن این دکمه اطلاعات ردیف های انتخاب شده در حافظه کپی می شود و  می توانیم در نرم افزارهای مختلف Paste  کنیم .
درج اطلاعات در ستون : با استفاده از این امکان می توانیم اطلاعات همه ردیف عهای انتخاب شده را بصورت گروهی تغییر دهیم . به عنوان مثال می خواهیم همه کالاهای انتخاب شده را در گروه ادویه جات قرار دهیم . برای این کار هم ابتدا اطلاعات را در حالت ویرایش قرار می دهیم سپس ردیف های مد نظر را به همان شیوه ای که در بالا توضیح داده شد انتخاب می کنیم و دکمه درج اطلاعات ستون را می زنیم .
گزینه مورد نظر را انتخاب کرده و تایید می کنیم . در نهایت دکمه ذخیره تغییرات را می زنیم .