راهنما
×
لیست

3.7.6. تعریف آفر

از این قسمت جهت تعریف آفرهای کلی بر روی فاکتور استفاده می کنیم
 
. زمان تعریف آفر بر روی فاکتورها ابتدا تاریخ آغاز و پایان بخشنامه را وارد می کنیم
.سپس نوع تخفیف را انتخاب می کنیم . تخفیف های بر سه نوع هستند
        
 تخفیف چیدمان : این تخفیف بر روی تعداد اقلام فاکتور لحاظ می شود . بدین صورت که چنانچه تعداد اقلام فاکتور مشمول شرایطی که  در ادامه تعیین می کنیم  باشد مقدار ریالی یا درصدی تخفیف تعریف شده بر روی کل فاکتور لحاظ می شود.
 
تخفیف حجمی : این تخفیف بر روی مبلغ کل فاکتور لحاظ می شود . بدین صورت که چنانچه مبلغ فاکتور مشمول شرایطی که  در ادامه تعیین می کنیم  باشد مقدار ریالی یا درصدی تخفیف تعریف شده بر روی کل فاکتور لحاظ می شود.
 
تخفیف نقدی : چنانچه فاکتور بصورت نقدی تسویه شود ، در صورت  تایید کاربر این تخفیف تعریف شده بر روی کل فاکتور لحاظ می شود.
 
پس از انتخاب نوع تخفیف ، نوع محاسبه تخفیف را انتخاب می کنیم . نوع محاسبه تخفیف بر دو نوع درصدی یا ریالی است . چنانچه نوع تخفیف را چیدمان انتخاب کنیم در قسمت از ... و تا... تعداد حداقل و حداکثر اقلام جهت محاسبه تخفیف را وارد می کنیم  .
 
چنانچه نوع تخفیف را حجمی یا نقدی انتخاب کنیم در قسمت از ... و تا... مقدار حداقل و حداکثر مبلغ فاکتور جهت محاسبه تخفیف را وارد می کنیم  .
 
در قسمت حساب هزینه فاکتور نام حساب هزینه را انتخاب می کنیم . این حساب هزینه بایستی در قسمت کسر و اضافه فاکتور تعریف کرده باشیم .
 
در نهایت میزان تخفیف را وارد می کنیم . چنانچه نوع محاسبه درصدی انتخاب کرده باشیم میزان تخفیف به صورت درصدی است و چنانچه نوع محاسبه را ریالی انتخاب کرده باشیم میزان تخفیف بصورت مبلغی وارد می کنیم .
 
 
در نهایت دکمه ثبت را فشار می دهیم تا اطلاعات در جدول پایین ذخیره شود .
 
جهت پاک کردن آفر تعریف شده از دکمه در پایین جدول استفاده می کنیم .
 
توجه داشته باشید که چنانچه آفرهای تعریف شده هم پوشانی داشته باشد آفرهای جدیدتر لحاظ خواهد شد .